Staňte se našimi fanoušky na:

Vejce ve skle

Autor receptu: yuzum (768 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

V kastrůlku přivedeme k varu vodu, vložíme do ní vejce a vaříme je přibližně 4 minuty - nahniličko. Mezitím buď v troubě nasucho, nebo v toastovači opečeme plátky bagety. Vejce vyjmeme z vody, opatrně rozbijeme část skořápky a obsah pomocí lžičky přendáme do sklenek. Mírně osolíme, opepříme, posypeme nasekanou petrželkou a podáváme. Opečené bagety potíráme máslem. Do sklenek můžeme ještě před vyklopením vajec vložit nadrobno nakrájené ředkvičky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Rena.KI |17. listopadu 2014
Ingredience .... 6 plechovek čeho ?? Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!