Staňte se našimi fanoušky na:

Vejce s uherským salámem

Autor receptu: kattyr (386 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Oloupaná, opláchnutá a osušená vejce rozkrojíme podélně na půlky, bílky dole rovně seřízneme, aby vejce dobře stála, osolíme je, potřeme tukem rozšlehaným se sardelovou pastou a vejce ozdobíme kornoutky z uherského salámu. Obložíme je vějířky z okurky, proužky kapie nebo dílky rajčete.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

q |10. června 2013
vyzkoším,dobrá rada Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!