Staňte se našimi fanoušky na:

Veganský koláč s rybízem a kokosem

Autor receptu: EvaV (76 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Veganské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

700 ml vody a špetku soli přivedeme k varu, přisypeme 240 g kuskusu, 100 g třtinového cukru, 100 g kokosu a 25 g kvalitního kakaa - vše vaříme 10 minut na hustou kaši. Tuto hmotu rozetřeme do vymaštěné dortové formy, posypeme 300 g červeného rybízu (nebo jiného ovoce) a zalijeme hustou kaší uvařenou ze 650 ml sojového mléka, 40 g hladké kukuřičné mouky, 70 g kukuřičného škrobu, 50 g třtinového cukru a špetky kurkumy. Necháme ztuhnout a povrch potřeme tenkou vrstvou želé ze 100 ml rybízové šťávy (já použila borůvkovou, proto je tmavší) se lžící kukuřičného škrobu, odstavíme a vmícháme lžičku slunečnicového oleje. Podáváme vychlazené.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!