Staňte se našimi fanoušky na:

Večeře na prkénku

Autor receptu: Uzzi1 (356 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
13× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vejce uvaříme ve vodě na tvrdo, ochladíme a oloupeme. Hermelín rozkrojíme na trojúhelníčky. Na dřevěné prkénko uložíme hermelín, plátky ementálu, pršut a vejce- vcelku, nebo je můžeme rozpůlit. Podáváme s čerstvými bagetkami a syrovou zeleninou dle vlastní chuti. Pro romantickou večeři s partnerem doplníme lahvinkou oblíbeného vína a nezapomeneme na svíčky. :-)

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

brenda |29. května 2013
dobrota Odpovědět
Januse |29. května 2013
večeře,když už nápady docházejí Odpovědět
Uzzi1 |27. května 2013
Vlasta Trampešková: Pršut (též prošuto nebo prosciutto) je druh sušené vepřové šunky. Odpovědět
sarka.tuslova |27. května 2013
u nás nejoblíbenější typ večeře :) Odpovědět
laetti |14. května 2013
chuťovka :-) Odpovědět
Michi |13. května 2013
oblíbená večeře Odpovědět
Jerry13 |13. května 2013
SUPER Odpovědět
A |13. května 2013
dobrá inspirace Odpovědět
Semyaza |12. května 2013
vypadá to suprově Odpovědět
vlasta.trampeskova|27. května 2013
co je pršut?? Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!