Staňte se našimi fanoušky na:

Večeře 4 - Květák po Italsku

Autor receptu: Ahasver (506 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Celý květák vaříme 10-12 minut v osolené vodě s octem. Utřeme česnek se solí, zpěníme na rozpáleném oleji a pokapeme vodou, aby nezhořkl. Pak přidáme nasekanou petrželku, rajčatový protlak a masový vývar (i z kostky), opepříme a povaříme. Papriku bez jádřince nasekáme a větší část vmícháme do rajčatové omáčky, tou pak polijeme uvařený květák, zasypeme pecorinem a zbytkem papriky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!