Staňte se našimi fanoušky na:

Vařený nakládaný bůček

Autor receptu: Bagorz (56 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
17× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Bůček vložíme do vroucí, osolené vody s kořením a vaříme asi hodinu. Vyjmeme a pokapeme trochou vývaru. Uděláme si pastu z papriky, pepře, chili omáčky,prolisovaného česneku soli a oleje. Kůžičku bůčku nařízneme do čtverečků a řádně potřeme ze všech stran. Zabalíme do alobalu a necháme 6-7 dní v lednici odležet.Takto upravený bůček vydrží hodně dlouho,ale kdo by to vydržel, že?Papáme s hořčicí, křenem, kyselou okurkou nebo sterilizovanou zeleninou a chlebem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Bagorz |8. listopadu 2014
Dnes jsem koupil nádherný bůček,tak jdu po delší době na to.Problém ale bude vydržet ten týden na uležení :-) Odpovědět
jaroslav.hulka |8. srpna 2014
1*** Odpovědět
Victor |8. srpna 2014
1*** Odpovědět
Mendy |23. června 2013
Strašne dobré! Odpovědět
slava |12. června 2013
1*** Odpovědět
Anna1960 |23. května 2013
dobrota Odpovědět
zuzi |23. května 2013
dobrota Odpovědět
Bagorz |8. května 2013
Pečený je běžná záležitost.To zná každé dítě! Odpovědět
jola |8. května 2013
dobrota Odpovědět
planeta |3. května 2013
místo vaření vyzkoušej pečení..... Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!