Staňte se našimi fanoušky na:

Vánoční bochánky - původní recept kolem r. 1850

Autor receptu: Maty (520 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

S pěti vejci libru cukru tři půl hodiny, přidej k tomu tlučenou skořici, půl lotu hřebíčků, 4 loty nakrájeného citronátu, nakrájenou kůru z jednoho citronu a libru mouky. Rozmíchej to dobře a uhněť z lehka, udělej z toho malé oříšky a peč v troubě ne příliš horké na plechu, pomazaném a moukou posypaném.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Polda |31. ledna 2015
ukládám,prosím předchozí komentář vymáznout Odpovědět
Polda |31. ledna 2015
Křehotinky - původní recept kolem r. 1850 Odpovědět
Maty |31. ledna 2015
Vysvětlivky: libra = 0,56 kg; lot = 17,5 g Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!