Staňte se našimi fanoušky na:

Vanilková zmrzlina domácí

Autor receptu: Daninka (54 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vyšlehám žloutky, cukr, mléko a sůl. Nalejeme do hrnce. Vaříme na středním ohni, za stálého míchání přivedeme k varu (nesmí se vařit). Nechej vychladnout 2-3 hodiny v pokojové teplotě. Občas promíchej. Vyšlehej šlehačku a cukr. Přimíchej do vychladlé směsi. Dej do uzaviratelné nádoby a do mrazáku.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Naty83|14. května 2013
vyzkouším :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!