Staňte se našimi fanoušky na:

Valašské klobásy

Autor receptu: MsGracia (61 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

V míse zaděláme kynuté těsto jako na buchty a necháme vykynout. Vykynuté těsto rozválíme na plát asi 1cm vysoký. Nakrájíme na obdelníčky nebo čtverce. Do každého dáme jednu nožičku klobásy. Zabalíme a necháme kynout. Potřeme vejcem a pečeme v dobře vyhřáté troubě. Klobásy můžeme také balit do listového těsta. Toto velikonoční jídlo se podává teplé!

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kymlal |22. března 2014
zkusím Odpovědět
Proxi |18. ledna 2014
Super :-) Odpovědět
Mona22 |31. května 2013
zkusím Odpovědět
Semyaza |12. května 2013
vypadá luxusně Odpovědět
Zůz |4. května 2013
My děláme s párky a listovým těstem :-) Odpovědět
olma |20. dubna 2013
vyzkouším Odpovědět
MsGracia |13. dubna 2013
Dávám tu recepty aby jiní lidé věděli jak se vařilo na Valašsku. Odpovědět
Mendy |13. dubna 2013
Jak tak koukám a už z pžedešlího receptu jsem poznala-Tobě nejde o zdílení kuchařských skušeností,ale o bodíky.Flákáš to páté přez deváté,hlava,nehlava,že??? Odpovědět
Vojtěch Bílý|11. června 2016
Chutnají výborně... Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!