Staňte se našimi fanoušky na:

Vaječný koňak naší babičky

Autor receptu: zimolka (250 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
10× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Zavřené konzervy Salka dáme do vodní lázně a vaříme 3 hodiny. Otevřeme a máme krásně hustý karamel. Když vychladne dáme ho do mixéru přidáme rum a rozmixujeme na hladkou hmotu. Dolijeme zbytkem rumu a šlehačky. Pořádně zamícháme a je hotovo. Rumu můžete dát více či méně,to samé platí o šlehačce.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

oliv |7. července 2013
zkusím Odpovědět
milmach |23. června 2013
dobré Odpovědět
macik |22. června 2013
zkusim Odpovědět
sabuska.rozlivkova|22. června 2013
super Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!