Staňte se našimi fanoušky na:

Uzený sýr

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
20× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Eidam umeleme na masovém strojku a salám pokrájíme na kostičky. Směs naplníme do salámového střeva (je nutné ho na chvíli namočit do vlažné vody, aby změklo). Střívko nahoře zavážeme a dáme na 3 hodiny vyudit na slabo jen v kouři. Hotový studený sýr krájíme na plátky a obložit můžeme zeleninou, olivami nebo čímkoli co nám chutná. Posledně jsem nesehnala to salámové střívko a tak jsem použila svoje nové silonové ponožky. Zjistila jsem, že to úplně stačí, jen nemám 1 šišku sýra, ale několik a nejsou to úplně pravidelné válečky, jako před tím z toho střívka. Na chuti nic nemění a krásně se sloupnou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Polda |13. ledna 2015
ukládám a vyzkouším Odpovědět
Maty |28. září 2014
výborné - dávám 1**** Odpovědět
Hana S |31. července 2014
Paráda :-)) Odpovědět
Alma |18. dubna 2014
uloženo Odpovědět
yuzum |17. ledna 2014
ukládám :) Odpovědět
fionka |4. dubna 2013
tybr´do to jde taky udělat?no hnedka ukládám díky za receptík Odpovědět
li33 |26. března 2013
super..vyzkouším Odpovědět
Yvajs |20. března 2013
zajímavé,škoda že nemám uzák,ale skusim i tak Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!