Staňte se našimi fanoušky na:

Uzený pstruh s hruškami

Autor receptu: Malcher (30 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Řeřichu a čekanku dáme do misky. Filety ze pstruha nakrájíme na nudličky a přidáme do misky. Hrušky rozpůlíme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na tenké plátky. Dáme je do jiné misky, pokapeme polovinou citronové šťávy a promícháme. Hrušky pak přidáme do salátu. Zbývající citronovou šťávu smícháme s olivovým olejem, podle chuti osolíme a opepříme a nalijeme na salát. Promícháme a upravíme do salátové mísy. Křen smícháme se zakysanou smetanou a naneseme na salát. Podáváme s krajíčky toustového chleba.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Mindínek|28. srpna 2013
zajímavé Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!