Staňte se našimi fanoušky na:

Uzený bůček

Autor receptu: evahu (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(9 hlasů)
Ohodnotit recept
28× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na menší kusy a ty celé obalíme v soli. Kousky masa potřeme prolisovaným česnekem a naskládáme do vyšší nádoby, těsně vedle sebe a necháme přes noc. Druhý den převaříme vodu, necháme vychladnout a maso zalijeme. Maso musí být zalité minimálně 10 cm nad. Maso zatížíme a necháme 10 dnů ve vodě. Pak maso opláchneme, necháme okapat, protáhneme přes maso provázek a pověšené na tyčkách udíme 6 - 7 hodin.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Victor |8. září 2015
1*** Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!