Staňte se našimi fanoušky na:

Uzený bůček v kysaném zelí

Autor receptu: david.kruml.1 (96 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Zelí překrájíme. Bůček nakrájíme na silné plátky asi jako prst. Kastrol vymažeme sádlem, dáme vrstvu zelí,na to vrstvu bůčku a opakujeme. Na vrchu bude zelí. Zalijeme pivem a v mírně vyhřáté troubě dusíme 3 hodiny pod poklicí. Asi v polovině přidáme několik kuliček pepře a zředěný protlak.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

JanaB |5. dubna 2013
Děkuji za doplnění. Odpovědět
david.kruml.1 |5. dubna 2013
jejda to jsem zapomněl hned to spravím asi tak 2-3 deci Odpovědět
JanaB |5. dubna 2013
To může být dobré. Kolik toho piva budu potřebovat? Odpovědět
mila|5. dubna 2013
zelí uzené pivo paráda Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!