Staňte se našimi fanoušky na:

Utopená kobliha

Autor receptu: Kamil Uspávač (387 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Dětská strava
Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • 2 hrsti malin
  • 1 lžička cukru krupice
  • 1 lžička calvadosu (nebo jiné pálenky)
  • 200 ml pudinku (nebo hotového šodó)
  • 1 kobliha plněná čokoládou

Pracovní postup:

V malém hrnci ohřejte šodó (nebo uvařte pudink podle návodu). Polovinu malin smíchejte s cukrem a alkoholem a na mírném ohni je prohřejte, aby pustily šťávu. Do sklenice nejdřív nalijte ohřáté maliny a lžičkou jimi polijte vnitrní stěny. Pak pomalu přidejte polovinu šodó (nebo pudinku), položte na něj koblihu a nakonec dezert dozdobte neohřátými malinami a zbývajícím šodó.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

wieruska |7. srpna 2013
dobré Odpovědět
beaa |19. května 2013
mnam Odpovědět
sari |15. května 2013
dobrý Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!