Staňte se našimi fanoušky na:

Uherský tokáň

Autor receptu: Maty (520 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

V rendlíku na sádle osmažíme nakrájenou slaninu a cibuli, přidáme na tenké nudličky nakrájené hovězí maso, 20 minut je podusíme, přidáme na nudličky nakrájené vepřové maso a opět je 20 minut dusíme. Nakonec přidáme telecí maso. Když je všechno maso již téměř měkké, přidáme nakrájenou papriku a rajčata, osolíme, podlijeme troškou vody a krátce podusíme. Nakonec přidáme kysanou smetanu, ve které jsme rozkvedlali lžíci mouky a několik minut povaříme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |3. řijna 2014
1+++ Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!