Staňte se našimi fanoušky na:

Uherské maso jinak

Autor receptu: Lucie Dýnová (358 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na oleji lehce osmahneme jemně pokrájenou cibuli. Jakmile začne sklovatět, přidáme naklepané maso a společně opečeme. Mícháme protlak. podlijeme vývarem a dusíme, pokud není maso měkké. Papriky očistíme, nakrájíme na nudličky. Rajčata nakrájíme křížem, ponoříme do vroucí vody, prudce zachladíme a oloupeme. Nakrájíme na drobné kousky. Česnek utřeme s trochou soli. Vše přidáme k maso a ještě chvíli společně dusíme, přisolíme , připepříme. Podáváme s brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

vera.sucha.50 |22. května 2013
přidávám Odpovědět
sari |15. května 2013
o))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpovědět
Sona |5. ledna 2013
mňam :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!