Staňte se našimi fanoušky na:

Tyrolská polévka s drožďovými knedlíčky

Autor receptu: Polda (17 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Rohlíky nakrájíme na kostičky a v misce pokapeme mlékem. Cibuli nasekáme nadrobno a špek na drobné kostičky a společně orestujeme na pánvi na másle. V míse smícháme osmaženou cibulku a špek s pažitkou, majoránkou, vejcem, moukou a kostičkami rohlíků. Směs dochutíme solí, pepřem a muškátovým oříškem. Poté ze směsi vypracujeme středně velké knedlíčky a uvaříme je v osolené vodě doměkka. Jakmile vyplavou na povrch, jsou uvařené. Podáváme přelité horkým hovězím vývarem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

T3r3z |5. června 2013
Zajímavé :-) Odpovědět
PF*13 |2. června 2013
musím zkusit Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!