Staňte se našimi fanoušky na:

TVAROHOVÁ BUCHTA BEZ TĚSTA+

Autor receptu: Lucie 9 (50 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
11× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Suroviny na těsto smícháme (bude to sypká hmota). Potom si ručním šlehačem vyšleháme nádivku (měl by to být "řidší" tvaroh, ale ne zase aby tekl). Množství mléka odpovídá na 3 kostky tvarohu. Pokud budete nádivku dělat z tvarohu v krabičce, tak ho bude méně. Těsto si rozdělíme na dvě poloviny. Jednu polovinu vysypeme na máslem vymazaný plech, na to nalijeme tvarohovou nádivku a navrch zase sypké těsto. Nahoře buchtu poklademe plátky Hery ( asi půl centimetrové) a pečeme v předehřáté troubě na 180°C dokud vršek buchty není krásně zlatavý. Do druhého dne se buchta uleží, tvaroh ztuhne a je to opravdu dobrota. Pokud je tvaroh hodně řídký, buchta potom bude mokřejší. Buchtu peču raději v "buchtovém" pekáčku s oušky. Tvarohu je potom více. Když se dá na normální plech, tak to není ono. Je to neskutečná dobrota!!! Vyzkoušejte!!!

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Lucie 9 |5. dubna 2014
výše jsem to vypsala Odpovědět
ssupik |11. března 2014
chválím! Odpovědět
Lucie 9 |7. března 2014
nádivka je tvaroh,vejce,mléko,rum a pudink(ten nevařit jen sypkou směs) Odpovědět
Proxi |6. března 2014
Dobrota :-) Odpovědět
K.Vladka|3. března 2017
zkusím Odpovědět
PACA|5. dubna 2014
Možná by bylo dobré recept trochu rozepsat,co kam patří.Jsem z toho zmatená. Odpovědět
Marie 23|4. dubna 2014
vyskouším Odpovědět
damanas|7. března 2014
Hrozně mě to láká, chtěla bych vyzkoušet, ale nějak jsi nejsem jistá, co patří do těsta a co do nádivky. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!