Staňte se našimi fanoušky na:

Tuňákový salát s okurkou

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vejce natvrdo uvařená oloupeme a rozkrájíme na čtvrtiny. Okurku omyjeme, ostrou škrabkou podélně nakrouháme na dlouhé tenké plátky. Vložíme je na dno misek, ve kterých budeme hotový salát podávat. Přidáme rozmražené fazolky, rajčátka rozkrájena na poloviny a olivy. Na zeleninu položíme tuňáka zbaveného oleje a na čtvrtiny nakrájená vejce. Do cca 80 ml vody vmícháme nasekané bylinky, sůl, cukr, vinný ocet a olivový olej. Vše důkladně promícháme a dresinkem přelijeme připravený salát.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Šikula|26. května 2013
To může být dobré :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!