Staňte se našimi fanoušky na:

Třezalkové víno

Autor receptu: haluschka (4 recepty)

Množství: 1 l
Obtížnost: Snadné
Příprava: 10 min.
+ macerování 2 - 3 týdny

Vaření: neuvedeno
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Ingredience

Pracovní postup:

  1. Do vymyté skleněné lahve vložte čerstvou třezalku - použijte jak květy, tak i nať.
  2. Třezalku přelijte bílým vínem, dobře uzavřete a uchovejte na chladném a tmavém místě.
  3. Víno nechte 2 - 3 týdny odpočívat, jen občas lahví protřepte, aby se chutě správně propojily.

Něco navíc:

Používá se jeden panák před jídlem. Je výborné pro zklidnění organismu, pomáhá při migrénách.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!