Staňte se našimi fanoušky na:

Třešňová zmrzlina s čokoládou

Autor receptu: sonizna (502 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

  1. Třešně vypeckujeme. Polovinu jich dáme do hrnce, zasypeme dvěma lžícemi cukru a prudce vaříme. Poté rozmixujeme mixérem.
  2. Poté přidáme zbytek třešní a rum či griotku. Dusíme, až třešně změknou. Necháme zchladnout.
  3. Dáme vařit 200 ml smetanu, poté ji odstavíme a nalámeme do ní čokoládu, aby se rozpustila.
  4. Vyšleháme smetanu a mascarpone. Dáme do zmrzlinovače. Až je to hotové, promícháme to s třešněmi, zalijeme čokoládou a dáme do mrazáku aspoň na hodinu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |10. března 2016
super Odpovědět
objev |21. srpna 2014
Mňamka Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!