Staňte se našimi fanoušky na:

Treska s Maasdamerem

Autor receptu: Maty (520 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Osolenou a opepřenou tresku uvaříme v páře na nerezovém pařáku. Do vody v hrnci přidáme petrželku, kopr a tymián. V páře vaříme pod poklicí 12-15 minut. Pak maso rozebereme na kousky, na hlubší pánvi osmažíme na másle mouku dozlatova. Přilijeme teplé mléko, osolíme, opepříme, přidáme fenykl a muškátový oříšek. Dobře zamícháme a vaříme asi 10 minut. Potom vmícháme tresku. Pokapeme citronovou šťávou a posypeme polovinou nastrouhaného maasdameru. Všechno vlijeme do zapékací mísy, posypeme zbytkem nastrouhaného sýra a pažitkou. Zapečeme, až se sýr rozpustí. Příloha: pečené nebo vařené brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!