Staňte se našimi fanoušky na:

Treska pečená se žampiony

Autor receptu: Pavel Mašál (308 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Filé pokropíme na talíři citronovou šťávou a necháme marinovat 15-20 minut za občasného obracení. Do kastrolu dáme máslo a cibuli, osmažíme dozlatova. Na pánvi podusíme žampiony na másle, polovinu přidáme do kastrolu, vložíme rybu, přikryjeme zbylými žampiony a upečeme v troubě. Podáváme se zeleninou, vařenou brokolicí, ¼ citronu, rajčaty, zdobíme petrželkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

janackacka |29. září 2013
výborné, ryba se mi schovala pod žampáky, ale moc dobré doporučuju, jen jsem přidala pár proužků kapie a trochu sladké papriky Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!