Staňte se našimi fanoušky na:

Tradiční žampiónovka

Autor receptu: Gabrielle (260 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Žampiony očistíme, nakrájíme na plátky a povaříme je s přidáním mletého kmínu a bujónové kostky v malém množství vody. Houby občas promícháme a podle potřeby podlijeme trochou vody nebo vývaru. Když jsou houby měkké, zahustíme je lžící mouky, kterou rozmícháme v malém množství studené vody a za stálého míchání přidáme i sladkou a kysanou smetanu. Při mírné teplotě povaříme. Dochutíme solí, špetkou mletého pepře a citronovou šťávou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!