Staňte se našimi fanoušky na:

Tradiční velikonoční nádivka

Autor receptu: hana.molcarova (169 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Uzené maso uvařte a poté najemno posekejte. Housky nadrobno nakrájejte. V míse rozmíchejte vejce s mlékem. Přidejte maso, sůl a koření. Zahustěte houskou tak, aby nádivka nebyla příliš tuhá. Nakonec vmíchejte oprané nasekané kopřivy. Pečtě v máslem vymaštěném pekáčku asi půl hodiny.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Annett |31. řijna 2014
zkusím vypadá chutně 1++ Odpovědět
Lucie10 |10. května 2013
ukládám Odpovědět
Lucie10 |10. května 2013
zkusím Odpovědět
Lucie10 |10. května 2013
SUPER Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!