Staňte se našimi fanoušky na:

Tradiční hrachovka

Autor receptu: Zůz (330 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Hrách namočíme před použitím na cca hodinu a půl do vody. Potom jej v té vodě uvaříme doměkka, prolisujeme a rozředíme zvlášť uvařenou zeleninovou polévkou. Hrachovou polévku zahustíme řídkou jíškou, přidáme sůl, majoránku a chvíli povaříme, pak okořeníme pepřem, prolisovaným česnekem a nasekanou petrželovou natí. Podáváme s osmaženu houskou na kostičky, nebo s čerstvým pečivem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!