Staňte se našimi fanoušky na:

Tortellini do bujónu

Autor receptu: Maty (520 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Mouku prosejeme na vál, uprostřed uděláme důlek do kterého dáme rozšlehaná vejce, olej a sůl. Vypracujeme hladké těsto, které pak zabalíme do navlhčené lněné utěrky a necháme 30 minut odpočinout. Těsto potom rozdělíme na 2 díly, oba vyválíme na tenké placky a sklenicí vykrajujeme kolečka. Do jejich středu dáme nevelkou hromádku nádivky (nejlépe masové). Okraje těsta navlhčíme a slepíme, pak každý kus ovineme kolem prstu a slepíme oba konce. Uvaříme v mírně osolené vodě, opatrně vyndáme dírkovanou naběračkou. Podáváme s bujónem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Alma |19. dubna 2014
uloženo Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!