Staňte se našimi fanoušky na:

Topinky z Jadranu

Autor receptu: jana.remkova.7 (122 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
10× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kýtu nakrájíme na malé kousky a zprudka orestujeme na oleji. Když maso úplně zbělá, přidáme nakrájenou cibuli, na kousky nakrájený česnek a zase restujeme. Přidáme hořčici, kečup, čili omáčku, nebo papričku, osolíme a zalijeme cca 1 dcl vody. Dusíme do úplného zredukování vody. Směs naložíme na usmažené, silně počesnekované topinky a postrouháme sýrem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Lenny |15. června 2013
lákavé k vyzkoušení Odpovědět
Yvajs |14. června 2013
to můžu Odpovědět
pavlinf |13. června 2013
zajímavé Odpovědět
pajunc |12. června 2013
mňaam, to bude velká dobrota :-) Odpovědět
Katty148 |12. června 2013
Super 1+ ! :) Odpovědět
petr.helman.5|25. řijna 2014
Malá mňamka vždy potěší Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!