Staňte se našimi fanoušky na:

Tlačenka z vepřové hlavy

Autor receptu: honzíček (503 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Pro zkušené
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Oprané maso zalijeme vodou,přidáme sůl,nakrájenou kořenovou zaleninu,několik zrnek pepře,lžíci octa a vaříme,až je maso měkké.Pak je dobře obereme z kostí a nakrájíme na menší kousky.Vývar procedíme,rozmícháme v něm želatinu,ochutíme octem,smícháme s masem a nalijeme do igelitového sáčku,který těsně ovážeme,zatížíme a necháme vychladnout a pak v ledničce.Pak podáváme s cibulí a octem

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!