Staňte se našimi fanoušky na:

Thajské zelené rybí karí

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Brambory uvařte v osolené vodě téměř doměkka, trvá to asi 10 minut. Lusky cukrového hrášku uvařte na pařáku položeném na hrnec s bramborami - stačí 3 minuty. Sejměte pařák a slijte brambory. V hrnci rozmíchejte kokosové mléko s kari pastou. Vložte ryby, brambory, chilli papričky a mírně promíchejte. Přiveďte k varu, ztlumte, částečně přiklopte a nechte táhnout asi 10 minut, až jsou ryby uvařené a brambory zcela měkké. Opatrně zamíchejte cukrový hrášek, ochutnejte a případně dosolte. Nalijte na dušenou rýži v miskách a posypte bazalkovými, nebo koriandrovými lístky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!