Staňte se našimi fanoušky na:

Těstoviny s hovězím masem na hříbkách

Autor receptu: Maty (520 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Pro 3 osoby 3 plátky hovězího zadního masa, 1 velká cibule, 3 stroužky česneku, sůl, pepř, hrst čerstvého nebo sušeného tymiánu, 2 lžíce olivového oleje extra vergine Sasso, 250ml perlivého vína Fragolino, 1 hrska sušených hříbků, 210 g těstovin Bavette Barilla, 1/2 pesta Barilla alla Genovese Na olivovém oleji orestujte lehce dozlatova drobně nakrájenou cibuli a česnek. Pak shrňte cibuli bokem a na zbytku místa zprudka opečte plátky masa ochucené solí, pepřem a tymiánem. Potom přikryjte maso cibulkou, přidejte houby, zalijte vínem Fragolino a ještě trochou vody, duste 30 minut pod poklicí. Kontrolujte. Mezitím si uvařte v osolené vodě těstoviny Bavette, ještě za tepla je rychle smíchejte s pestem alla Genovese Barilla a podávejte s masem, přelité šťávou! Bavette mají oproti klasickým spaghetti n5 výhodu, že jsou ploché, krásně se namotají na vidličku a nekloužou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Hana S |24. května 2014
udělám Odpovědět
Hana S |24. května 2014
určitě Odpovědět
Hana S |24. května 2014
ukládám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!