Staňte se našimi fanoušky na:

Těstovinovo-vločkový zapečený květák

Autor receptu: janaskubal (16 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Uvařené vychladlé těstoviny dáme do větší mísy a přidáme k nim uvařený a nahrubo nakrájený květák, ovesné vločky, pažitku, petrželku, sůl, nadrobno pokrájenou šunku, rozehřáté máslo do kterého vlijeme mléko a vše dobře promícháme. Nakonec přidáme 4 celá vejce a zlehka celé promícháme. Troubu předehřejeme na cca 200 stupňů C. Vymažeme a vysypeme formu a celou směs do ní přemístíme. Zlehka uhladíme a zakryjeme poklicí nebo alobalem. Pečeme cca 1/2 - 3/4 h. Podáváme se zeleným salátem, kečupem a tatarskou omáčkou. Výborné i studené, nakrájené na plátky či jiné tvary. DOBROU CHUŤ!

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

janaskubal |29. června 2013
Doufám, že bude chutnat. Odpovědět
PetulkaH |23. června 2013
uloženo Odpovědět
jobovab |23. června 2013
lákavé Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!