Staňte se našimi fanoušky na:

Telecí hřbet glazírovaný

Autor receptu: Pavel Mašál (308 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Telecí hřbet rozdělíme na čtyři steaky. Maso osolíme, opepříme a lehce pokapeme olivovým olejem. V pánvi rozpálíme pár kapek oleje a maso na něm zprudka krátce opečeme ze všech stran. Na každý steak dáme 1/2 lžíce másla a šalvěj a dáme je dopéct do trouby na 5-6 minut. Opečené maso přemístíme na talíř. Pánev s výpekem vrátíme na oheň a výpek vyrestujeme. Pak do pánve vlijeme vývar a přidáme zbylé máslo a balzámový ocet. Rozmícháme a dochutíme solí a pepřem. Steaky vrátíme do pánve a glazírujeme. Upravíme je na talíře s marinovanou zeleninou a dozdobíme rukolou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!