Staňte se našimi fanoušky na:

Tataki z tuňáka v sezamové krustě s houbovým salátem

Autor receptu: JIHOR (462 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Tuňáka nakrájejte na stejně velké hranolky a obalte ve směsi bílého a černého sezamu, soli, citronové trávy a drceného pepře. Pak rybu zprudka opečte ze všech stran na olivovém oleji (stačí krátce, aby tuňák zůstal uvnitř růžový) a nechte na teplém místě odležet. Salát: Česnek, mrkev, červenou cibuli, šiitake, hlívu a fazolky nakrájejte na tenké proužky a zprudka orestujte na sezamovém oleji. Lehce opepřete, se solí opatrně, záleží na slanosti sójové omáčky, která bude použita. Na konec přidejte sójovou omáčku a čerstvě nasekaný koriandr.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!