Staňte se našimi fanoušky na:

Tapas ze špízů

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Mleté maso smícháme s jemně nasekanou mátou, drceným česnekem, solí a pepřem. 2) Tvoříme kuličky, které napícháme na krátké špejle a ty opečeme na pánvi nebo grilujeme. 3) Podáváme s bagetkou a citronem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |3. března 2016
super Odpovědět
asona |27. července 2015
Španělsko miluji i díky kuchyni Odpovědět
piškot |29. září 2014
1+++ Odpovědět
sonizna |24. září 2014
Chutě typické pro španělskou kuchyni jsou rýže, fazole, nesolené dušené maso, králík na víně, polévky – např. studené gaspacho, kuřata v různých omáčkách, guláš z hovězí oháňky, ze zeleniny hlavně rajčata. Odpovědět
objev |19. září 2014
Tapas mají plnit funkci jednohubek u nás. Jsou to takové chuťovky k zobání. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!