Staňte se našimi fanoušky na:

Táborský vepřový řízek

Autor receptu: evahu (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(16 hlasů)
Ohodnotit recept
271× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nakrájené řízky naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, opepříme a opečeme po obou stranách na horkém oleji doměkka. Zapékací mísu nebo pekáček vymažeme máslem a opečené řízky do ní naskládáme. Posypeme nastrouhanou nivou, poklademe plátky anglické slaniny, kolečky nakrájené cibule, posypeme strouhaným sýrem, poprášíme paprikou a rychle zapečeme v horké troubě. Příloha: smažené hranolky, opečené brambory, vařené brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

můra|29. prosince 2014
vyzkoušeno-je to mńamka 1+++ Odpovědět
pantik|29. prosince 2014
To musím vyzkoušet už jenom snímek dělá chutě. Odpovědět
vera.baierova.58|1. řijna 2014
uloženo Odpovědět
ingrid.bojtosova|15. května 2014
inšpiratívna mňamka Odpovědět
hanik29|14. března 2014
vyzkouším Odpovědět
hana.barankova|5. března 2014
V neděli určitě vyzkouším Odpovědět
můra|10. prosince 2013
vyzkouším Odpovědět
Zdendula|27. června 2013
výborné Odpovědět
Pitrisek|27. května 2013
Mňam, ukládám:-) Odpovědět
Michaela Vavrlová|15. května 2013
mnamka Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!