Staňte se našimi fanoušky na:

Táborský vepřový řízek

Autor receptu: evahu (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(16 hlasů)
Ohodnotit recept
271× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nakrájené řízky naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, opepříme a opečeme po obou stranách na horkém oleji doměkka. Zapékací mísu nebo pekáček vymažeme máslem a opečené řízky do ní naskládáme. Posypeme nastrouhanou nivou, poklademe plátky anglické slaniny, kolečky nakrájené cibule, posypeme strouhaným sýrem, poprášíme paprikou a rychle zapečeme v horké troubě. Příloha: smažené hranolky, opečené brambory, vařené brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

sojka30 |18. ledna 2013
tak to určitě udělám Odpovědět
freya |18. ledna 2013
také vyzkouším Odpovědět
brenda |17. ledna 2013
dobrý tip na večeři Odpovědět
Yvajs |17. ledna 2013
vypadá chutně Odpovědět
betka |15. ledna 2013
vyzkouším Odpovědět
Dana Henderson|3. února 2017
to musim vyzkouset Odpovědět
Jitka78|16. listopadu 2016
Luxusní ❤️ Odpovědět
mirisek|25. srpna 2015
Vypada luxususne Odpovědět
ren.nem|10. července 2015
Další parádní recept Odpovědět
pantik|3. ledna 2015
Vyzkoušeli jsme to a je to výborné akorát jsme měli malé řízečky. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!