Staňte se našimi fanoušky na:

Táborský vepřový řízek

Autor receptu: evahu (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(16 hlasů)
Ohodnotit recept
271× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nakrájené řízky naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, opepříme a opečeme po obou stranách na horkém oleji doměkka. Zapékací mísu nebo pekáček vymažeme máslem a opečené řízky do ní naskládáme. Posypeme nastrouhanou nivou, poklademe plátky anglické slaniny, kolečky nakrájené cibule, posypeme strouhaným sýrem, poprášíme paprikou a rychle zapečeme v horké troubě. Příloha: smažené hranolky, opečené brambory, vařené brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

zuzi |19. února 2013
taky zkusím Odpovědět
FOTOrecepty |17. února 2013
Nádhera, klidně bych si na něj zajel i do toho Tábora. Odpovědět
aťka |17. února 2013
dobrý řízeček-vyzkoušeno - super Odpovědět
jana.remkova.7 |17. února 2013
Super, Evi!!! Vyzkouším!! Mám ráda recepty na vepřové maso!! Odpovědět
JanaB |16. února 2013
Také vyzkouším. Odpovědět
evahu |14. února 2013
Děkuji za vyzkoušení a jsem ráda, že se recept líbí. Odpovědět
Šuldeska |13. února 2013
Výborné, dávám do oblíbených. Odpovědět
ohen |12. února 2013
lákavé Odpovědět
dajul |11. února 2013
vyzkouším Odpovědět
trnecek |1. února 2013
zajímavé Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!