Staňte se našimi fanoušky na:

Táborský vepřový řízek

Autor receptu: evahu (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(16 hlasů)
Ohodnotit recept
271× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nakrájené řízky naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, opepříme a opečeme po obou stranách na horkém oleji doměkka. Zapékací mísu nebo pekáček vymažeme máslem a opečené řízky do ní naskládáme. Posypeme nastrouhanou nivou, poklademe plátky anglické slaniny, kolečky nakrájené cibule, posypeme strouhaným sýrem, poprášíme paprikou a rychle zapečeme v horké troubě. Příloha: smažené hranolky, opečené brambory, vařené brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Sefa |4. května 2013
mnam Odpovědět
luciedostal |4. května 2013
vypadá super Odpovědět
martina.molerova |3. května 2013
tak to je určitě žravé. Odpovědět
Anna1960 |1. května 2013
dobrota Odpovědět
Konato |1. května 2013
Výborné. Odpovědět
roxana-zdena |30. dubna 2013
Vypadá to dobře, zkusím-) Odpovědět
olma |20. dubna 2013
vyzkouším Odpovědět
jana.h |17. dubna 2013
ten vypadá dobře Odpovědět
Romik |14. dubna 2013
Tak ja pochazim kousek od Tabora ta to uscite skusim a ukladam. Odpovědět
Hanka007 |8. dubna 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!