Staňte se našimi fanoušky na:

Táborský vepřový řízek

Autor receptu: evahu (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(16 hlasů)
Ohodnotit recept
271× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nakrájené řízky naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, opepříme a opečeme po obou stranách na horkém oleji doměkka. Zapékací mísu nebo pekáček vymažeme máslem a opečené řízky do ní naskládáme. Posypeme nastrouhanou nivou, poklademe plátky anglické slaniny, kolečky nakrájené cibule, posypeme strouhaným sýrem, poprášíme paprikou a rychle zapečeme v horké troubě. Příloha: smažené hranolky, opečené brambory, vařené brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Barficka |26. května 2013
vyzkouším Odpovědět
ka002 |24. května 2013
mńam, ukládám Odpovědět
Janka D. |21. května 2013
užasné Odpovědět
vera.sucha.50 |21. května 2013
vyzkouším Odpovědět
lucikpucik |21. května 2013
zkoušela jste to i z krčku?? Odpovědět
lucikpucik |21. května 2013
zkusím, mňam Odpovědět
PetaDomca |19. května 2013
vypadá to krásně Odpovědět
FOTOrecepty |16. května 2013
Taky vyzkouším ;-) Odpovědět
Šuldeska |14. května 2013
Dobrůtka. Odpovědět
gagous007 |13. května 2013
vyzkouším, řízek vypadá lákavě Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!