Staňte se našimi fanoušky na:

Svíčkové řezy s husími játry

Autor receptu: Estrella (503 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
10× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Odblaněnou svíčkovou rozdělíme na 8 dílů, řezy osolíme a okořeníme. Dáme do misky, pokapeme částí oleje a v chladu necháme 3-4 hodiny odležet. Do pánve vlijeme zbytek oleje a rozehřejeme, odleželé řezy lehce obalíme v mouce a po obou stranách zprudka opečeme. Dále přidáme řezy jater, máslo a opět opečeme. Na konec přidáme kečup, víno a malé množství soli, a jen krátce podusíme, doplníme rajčaty a pórkem. Jako příloha jsou vhodné hranolky nebo americké brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Alma |18. dubna 2014
uloženo Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!