Staňte se našimi fanoušky na:

Švestkový krambl

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Švestky vypeckujeme a nakrájíme na čtvrtky. 2) Z pomeranče vymačkáme šťávu. 3) Zapékací mísu (nebo 4 zapékací misky) vymažeme máslem. 4) Švestky smícháme s pomerančem a 3 lžícemi cukru, zakápneme rumem a rozprostřeme do zapékacích nádob. 5) Z másla, mouky, zbylého cukru, žloutku a skořice si připravíme drobenku. 6) Švestky zasypeme drobenkou a pečeme 30 minut na 180 °C.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |3. března 2016
super Odpovědět
sonizna |7. řijna 2014
To vypadá dobře... Odpovědět
objev |6. řijna 2014
Krambl (neboli crumble) je zapečené ovoce s něčím v malých mističkách. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!