Staňte se našimi fanoušky na:

Sváteční odpalované koblížky

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Pro zkušené
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do hrnce nalijeme 500 ml vody, přidáme máslo a sůl, přivedeme k varu. Pak přisypeme mouku a rychle promícháme. Vaříme za stálého míchání dokud se těsto nepřestane lepit na stěny hrnce. Těsto přendáme do mísy a necháme vychladnout. Nakonec do něj postupně zapracujeme všechna vejce. Ve velké pánvi rozpálíme dostatečné množství oleje a lžící z těsta vykrajujeme malé koblížky, které postupně usmažíme z obou stran dozlatova. Hotové koblížky necháme okapat na papírové utěrce. Čokoládu rozpustíme ve vodní lázni a vršky koblížků do ní namáčíme, nakonec posypeme barevným zdobením.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!