Staňte se našimi fanoušky na:

Sváteční bábovka s bílou čokoládou

Autor receptu: Bábrle Inka (1291 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vejce vyšleháme s cukrem do pevné pěny a šlehačku dotuha. Do pěny opatrně zapracujeme mouku s kypřidly a šlehačku. Hmotu rozdělíme na 2 části. Do jedné přidáme kakao a do druhé vychladlé espresso. Obě části nalijeme do vymazané a vysypané formy a pečeme asi hodinu na 160°C. Upečenou bábovku vyklopíme a necháme úplně vychladnout. Bílou čokoládu rozpustíme se smetanou na mírném ohni a polijeme povrch bábovky. Když ztuhne, bábovku nakrájíme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!