Staňte se našimi fanoušky na:

Štrůdl s lečem

Autor receptu: Zebra (391 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na oleji lehce osmažíme jemně nasekanou cibuli, k ní přidáme na kostičky nakrájenou uzeninu. Ještě chvilku mícháme a potom do směsi vložíme na kousky pokrájená oloupaná rajčata a jemné kroužky paprik. Dusíme, dokud zelenina nezměkne, vmícháme rozšlehaná vejce. Přisolíme, podle chuti přiostříme. Jakmile směs zhoustne, odstavíme ji a necháme prochladnout. Mezitím si vyválíme z těsta podlouhlý plát silný asi 3 mm a na jeho střed stejnoměrně naneseme prochladlou směs. Pevně zavineme, aby se štrůdl nerozbalil a dáme péci do vyhřáté trouby. Během pečení můžeme potírat rozšlehaným vejcem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!