Staňte se našimi fanoušky na:

Středomořská vepřová líčka

Autor receptu: sonizna (502 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Cibuli, papriku, kapii a chilli papričku nakrájíme nadrobno. 2) Líčka opečeme ze všech stran na hluboké pánvi, vyjmeme a do výpeku dáme zeleninu a olivy vcelku. Opékáme asi 10 minut. 3) Poté vrátíme líčka, přidáme rajčata a dusíme doměkka. 4) Nakonci přidáme i mátu a sůl a pepř.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |9. března 2016
super Odpovědět
objev |21. srpna 2014
chuťovka Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!