Staňte se našimi fanoušky na:

Štamberské uši

Autor receptu: jana.h (77 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(8 hlasů)
Ohodnotit recept
154× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z mouky, prášku do pečiva, cukru, medu, koření a vajec vypracujeme vláčné těsto, dáme do mikroténového sáčku a necháme přes noc odležet. Na pomoučněném vále tence rozválíme, vykrajujeme větší oválky, dáme na vymazaný plech nebo s pečícím papírem a v předehřáté troubě na 180°C upečeme dočervena. Ještě horké rychle stočíme a dáváme do sklenic vychladnout.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

bartovce|12. června 2013
mnam Odpovědět
jahoda22|18. května 2013
jednoduché, vyzkouším Odpovědět
uuu|10. května 2013
jééé :) Odpovědět
adriana.kohutova|7. května 2013
jéé, super, tak to budu chtít vyzkoušet :-) Odpovědět
jebik|20. dubna 2013
ukládám Odpovědět
Dita10|4. dubna 2013
určitě je vyzkouším Odpovědět
petr.helman.5|1. dubna 2013
Tak Štramberské uši mám moc rád už od dětství Odpovědět
golfista|1. dubna 2013
Albínko, klídek, ještě se nestalo, aby tu bylo něco bez chyb, páč to nikdo nekontroluje a píše sem kdejakej tydýt i recepty jsou kolikrát k nepochopení, co se týče množství ingrediencí a mně už přestalo bavit, na to upozorňovat ... Odpovědět
czernekova|1. dubna 2013
uši se jmenují Štramberské.... Odpovědět
Pavla|13. března 2013
vypadají jako z pouti Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!