Staňte se našimi fanoušky na:

Štika po pražsku

Autor receptu: Milena64 (476 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Očištěnou rybu nakrájíme na podkůvky. Sardelovou pastu utřeme s máslem, citronovou šťávou a pepřem. Každou porci masa potřeme touto směsí, položíme do pekáče, zalijeme smetanou a pečeme půl hodiny v troubě. Protože sardelová pasta je dostatečně slaná, štiku již nesolíme. Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

planeta |26. listopadu 2012
i takto se dá ryba připravit Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!