Staňte se našimi fanoušky na:

Sterilované kedlubnové zelí

Autor receptu: A (416 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kedlubny očistíme,nastrouhám na hrubém struhadle,dáme do vhodné nádoby,přimícháme hořčičné semínko ,narovnáme do omytých zavařovacích sklenic,zalijeme nálevem a zavíčkujeme.Zelí sterilujeme 15 minut při 90°C . Nálev - ve vodě rozpustíme sůl a cukr a okyselíme octem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

A |13. května 2013
s cibulkou výborná přiloha Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!